Національний фронт П'ятниця, 2024/05/17, 1:32 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Розділи новин
Одеські новини [2]
Українські новини [1]
Міжнародні новини [1]

Головна » 2008 » Травень » 2 » Наркотики - це не свобода! Це - залежність!
Наркотики - це не свобода! Це - залежність!
7:39 PM
Засоби масової інформації повідомили, що 3 травня 2008 року в Києві та деяких інших містах України планується проведення так званого "маршу свободи", який відбувається у рамках "глобального конопляного маршу".
У центрі столиці нашої держави планується проведення заходу, метою якого є відкрита пропаганда наркотиків і моральних збочень. Мусимо констатувати, що в попередні роки ці заходи відбувались при мовчазному потуранні влади, а минулого року навіть при її підтримці.

Сьогодні вони курять "травку" на маршах, а завтра вчитимуть її курити наших дітей на "уроках толерантності" в школах.

Сьогодні вони виступають за легалізацію марихуани, а завтра поставлять питання про вільний продаж героїну.

Сьогодні вони захищають право соціальних паразитів і відвертих збоченців на "альтернативний спосіб життя", а завтра оголосять "фашистом" кожну здорову і повноцінну людину.

Сьогодні вони горланять про "права людини" і "вільну дискусію", а завтра саджатимуть у тюрму кожного, хто збочення назве збоченням.

Звертаємося до українських матерів. Сьогодні жменька прикормлених закордонними грантами професійних борців за "легалізацію легких наркотиків" втягує наших дітей у пекло наркозалежності. Не дайте їм зазіхнути на життя і здоров'я наших дітей!

Звертаємося до українських лікарів. Не мовчіть. Долучайтеся до нашого спротиву наркотичній чумі. Відкрийте задурманеним пропагандою людям очі на загрозу, яку несуть "легкі" наркотики!

Звертаємось до українських вчителів. Разом з нами ставайте на боротьбу проти вбивць наших дітей!

Звертаємося до всіх українських патріотів, які не згодні мовчки спостерігати за черговою атакою українофобів на наші духовні цінності і традиції. Разом не дамо космополітам неукраїнського етнічного походження з яскравими ознаками фізичної і розумової деградації, які зберуться на "марш за легалізацію", перетворити наше суспільство на денаціоналізовану клоаку, де збочення буде представлятися чеснотою, а справжні, наші цінності будуть виставлятися на сміх!

Звертаємося до влади з вимогою не допустити наркоманського шабашу в центрі столиці нашої держави.

Звертаємося до правоохоронних органів з вимогою присікти будь-які спроби проводити диверсії, метою яких є знищення генофонду української нації, розхитування моральних засад суспільства та відвертий підрив законності і правопорядку.

ВО "Свобода" заявляє, що якщо влада знову потуратиме українофобам і не припинить цю злочинну акцію, то ми використаємо усі методи, аж до прямої протидії, аби не допустити наркотичного блюзнірства в центрі столиці нашої держави.

Якщо ми, українці, рішуче і жорстко не зупинимо цю заразу сьогодні, то подібні "марші" будуть лише прелюдією широкомасштабного наступу на нашу націю і наші духовні цінності.

Мораль та Закон народу - вищі за "свободу особистості".

Політвиконком Всеукраїнського об'єднання "Свобода"

Від «Народного Оглядача»

Цю Заяву ВО «Свобода» вчора було опубліковано на персональному сайті Олега Тягнибока. А вже сьогодні вранці організатори маршу за легалізацію наркотиків розіслали по ЗМІ свою заяву, де ліберальний та толерантний Тарас Ратушний (прес-аташе маршу) проголошує, що «свої заяви Тягнибок робить з глибокого похмілля». Дійсно, коли немає аргументів, то починаються особисті образи. Сьогодні вони приписують Тягнибокові похмілля, а завтра назвуть «фашистом» (та всіма іншими «нехорошими словами») будь-яку нормальну людину, якій не байдуже майбутнє своїх дітей.

Категорія: Українські новини | Переглядів: 1328 | Додав: ultras
Всього коментарів: 1
1 Прапор  
0
довго сміявся з цієї тупої маячні:)))))) не стирайте, хай висить

історія всетаки. хай і нащадки поржуть з цього тягнибока


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар новин
«  Травень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Друзі сайту


Діжка: український відео та музичний архів

Гурт

Радикальний Український Націоналізм Народний Оглядач Шешори - міжнародний фестиваль етнічної музики та лендарту Сайт, посвящён работам Мигеля Серрано Официальный Cайт Проекта Анарат ultras.at.ua

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024